Het laatste ballonnetje

Hallo Anja,

Deze pagina is speciaal voor jou, als cadeautje voor je 30-jarig jubileum bij de Bibliotheek Wijchen. Ik hoefde niet lang na te denken wat ik je zou willen geven. Een verhaal, omdat ik van jou (oké, eigenlijk de bibliotheek) de Leerroute Vertellen voor een groot publiek aangeboden heb gekregen. Daar ben ik zo ongelooflijk blij mee, ben zo dankbaar dat ik deze mogelijkheid krijg, dat ik je een verhaal over dankbaarheid geef.

Het is het verhaal dat ik in december op de eindpresentatie van de Verdiepingscursus ga vertellen. In de drie voorgaande bijeenkomsten ben ik steeds bezig geweest met dit verhaal (van Godfried Bomans): ruimte beschrijven, timing en dialogen. De versie die jij nu hoort is een werkversie en nog niet het uiteindelijke verhaal. Die krijg je te horen in december op deze pagina. Want de volgende versies komen hier ook te staan. Veel luisterplezier met het verhaal Het laatste ballonnetje van Godfried Bomans.

https://soundcloud.com/wxfesddk74pb/het-derde-ballonnetje