Waar vertel ik vandaag?


Er zijn geen huidige evenementen.

Waar vertel ik de komende tijd?


Meneer van Woord gaat eilandhoppen

Datum: 10 augustus 2022
Tijd: 14:00 – 15:00
Locatie: de Bibliotheek Wijchen
Gezinnen | Kinderen | Openbaar

Odis is op vakantie geweest in Terra Imaginatio, maar nu is hij weer op weg naar huis. Dat is een lange reis die hem langs verschillende landen en eilanden voert. Op die eilanden en in die landen liggen verhalen voor het oprapen. Verhalen over eenTempeest, over een hut op kippenpoten, een winnende schildpad, en nog veel meer. Zes kleine verhalen in een grote raamvertelling, zoals dat zo mooi heet. Ouders zijn ook van harte welkom (en psssst, dit verhaal is heel lichtjes gebaseerd op het Odysseus-verhaal).

Kampvuurvertellingen

Datum: 26 augustus 2022
Tijd: 19:00 – 23:00
Locatie: SCEC 't Mozaïek Wijchen, Campuslaan 16-18, 6602 HX Wijchen
Gezinnen | Kinderen | Openbaar | Volwassenen

Hét jaarlijkse Vertelevenement van Wijchen. Op de laatste vrijdag van de basisschoolvakantie vertellen Paul Groos, Nadja Spooren, Joost Schellekens en ik verhalen rond een kampvuurtje op het pleintje bij ’t Mozaïek en de Bibliotheek in Wijchen. Aan het begin van de avond vertellen we voor jonge kinderen en eindigen de avond met griezelverhalen voor de doorbijters. Tussendoor verhalen voor iedereen.
De Kampvuurvertellingen worden georganiseerd onder de bezielende leiding van Marc van Kampen en Mariska van de Steege.

Week van het Lezen en Schrijven

Datum: 14 september 2022
Tijd: 10:30 – 11:00
Locatie: de Bibliotheek Wijchen
Openbaar | Volwassenen

In de Week van het Lezen en Schrijven mag ik een verhaal vertellen over doorzetten, leren en wat lezen en schrijven voor mij betekent.

Waar heb ik de afgelopen tijd verteld?


Prehistorisch verhaal

Datum: 4 juli 2022
Tijd: 13:00
Locatie: Basischool de Hazesprong
Besloten | Kinderen

Groep 4/5 van De Hazensprong werkt rond het thema Prehistorie. Ik mag een verhaal vertellen dat in het verre verleden afspeelt. Het verhaal gaat over Inan, die een dier moet doden voor Voorouderdag, met een pijlpunt die gemaakt is van een bot van zijn opa. De jacht mislukt, maar hij komt wel achter iets heel belangrijks.

Workshop Verhalen vertellen

Datum: 28 juni 2022
Tijd: 12:00 – 13:30
Locatie: Paulusschool Wijchen
Besloten | Kinderen | Workshop

Tijdens de Talentendag op de Paulusschool in Wijchen ga ik met een groep leerlingen uit de bovenbouw aan de slag met verhalen vertellen. Via verschillende verhaalspelletjes maken de leerlingen uiteindelijk een verhaal dat ze elkaar gaan vertellen.

Festival Het Tussenland

Datum: 5 juni 2022
Gehele dag evenement
Locatie: Ter Pelkwijkpark, Zwolle
Openbaar | Volwassenen

Op Eerste Pinksterdag vertel ik op het mooie festival Het Tussenland (voorheen Zwolle Unlimited). Ik vertel daar met drie anders studenten van de Vertelacademie: Edgar Nollen, Egbert van Foeken en Laura Mol. We vertellen allemaal een verhaal over een plek waar we ons mee verbonden voelen.

Kampvuurverhalen

Datum: 11 mei 2022
Tijd: 21:30
Besloten | Kinderen

De groepen 8 van de jaarklassenstroom van basisschool De Trinoom gaan op kamp. Ik mag ze verblijden (en een beetje laten griezelen) met verhalen.